Blog

ARTIKELEN

  • 09
    apr

    FOODAHOLIC NOSKOS IS EEN MULTI-TALENT

    Wanneer ben je begonnen met het bloggen over BBQ-en? “Toen ik 11 jaar geleden een ‘echte smoker’ kocht, kwam ik er achter dat er op internet heel erg over smoken te vinden was. Ik heb toen zelf maar een site opgezet met informatie. Inmiddels zie je steeds meer sites...

    LEES MEER
  • 09
    apr

    RECEPT: KIP LOLLIES

    Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 180 graden. Haal ondertussen de kip drumsticks uit de verpakking en pak er een goed scherp mes bij. Pak nu een drumstick en leg deze op een snijplank. Snijd nu onder het gewricht (die...

    LEES MEER
  • 09
    apr

    MADAME CHARLOTTE: LUISTER NAAR HET VUUR

    Tijdens haar studie rolde Madame Charlotte per ongeluk de keuken in. Inmiddels staat alles wat ze doet in het teken van koken. Chefkok en foodstyliste Mme Charlotte kookt het hele jaar door de lekkerste gerechten…. op een vuurtje! Of op de grill of barbecue. En zij zou Madame Charlotte...

    LEES MEER
  • 09
    apr

    JORD ALTHUIZEN GAAT BIGGER EN BETTER

    Barbecuegoeroe Jord Althuizen legt sinds 2010 zijn stempel op de Nederlandse BBQ-wereld. Als één van de eersten liet hij ons land kennismaken met ‘smoking-in-the-American-Way. Jord is bedenker en oprichter van BBQ-catering concept Smokey Goodness, mede-eigenaar van restaurant The Rough Kitchen in Amsterdam en jurylid voor het RTL4-programma Grillmasters. Hij geeft...

    LEES MEER
  • 1
  • 2