Ik BBQ voor jou. Aflevering 1.

Ik BBQ voor jou is hét RTL4 televisieprogramma en YouTube kanaal waarin culinair barbecuen centraal staat. Een programma voor alle wanna-be grilmeesters van Nederland. Barbecuen kan het hele jaar door. Je kunt de meest waanzinnige gerechten bereiden op de barbecue. Je moet alleen weten hoe. Daarom krijg je van ons veel hints, tips en recepten. Voor je het weet ben ook jij een echte meester of meesteres op de grill!

OP TELEVISIE (RTL4)

De televisieuitzendingen bij RTL4 worden gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn en de enige echte Grill Master van Nederland: Ralph de Kok. Er wordt een heerlijke barbecue bereid voor iemand die dat verdient. Aanmelden kan via het contactformulier. Seizoen 5 van ‘Ik BBQ voor jou’ is te zien vanaf zaterdagmiddag 28 april om 17:00 uur bij RTL4. Het programma wordt herhaald op zondag en is terug te kijken via RTL-XL en het YouTube kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*